Magical

Hydrangea paniculata Magical

Deze soorten zijn door Kolster B.V. geselecteerd vanwege hun opvallende kenmerken die er echt uitspringen binnen het paniculata sortiment. De Magical soorten worden extra ondersteund, mede door aandacht in Tuinruimers. Op www.magicalworld.eu vind u meer informatie over alle Magical planten.

Hydrangea paniculata Magical Fire

De Hydrangea paniculata 'Magical Fire' groeit uit tot een mooie ronde struik. De Magical Fire begint zijn bloei wit, vervolgens kleurt de bloem door naar roze tot diep rood. De Magical Fire is verkrijgbaar in P23.

Hydrangea paniculata Magical Flame

De Hydrangea paniculata 'Magical Flame' bloeit vroeg en verkleurt naar roze, ook het blad krijgt een sierlijke herfstkleur. De Magical Flame is verkrijgbaar in P23.

Hydrangea paniculata Magical Starlight

De Hydrangea paniculata 'Magical Starlight' groeit met zeer stevige takken. De bloei is wit en de bloemblaadjes zijn stervormig. De jonge tak is mooi rood. De Magical Starlight is verkrijgbaar in P23.

Hydrangea paniculata Magical Moonlight

Het meest opvallend aan de Hydrangea paniculata 'Magical Moonlight' is de extreem grote bloem, bij een volwassen plant kan deze wel 40CM hoog worden. De tak is sterk genoeg om de bloem te dragen maar in verband met regen in wind is het toch verstandig om hem te ondersteunen met behulp van een plantenring of rek. De Magical Moonlight is verkrijgbaar in P23.

Hydrangea paniculata Magical Candle

De Hydrangea paniculata 'Magical Candle' is een compacte plant die zeer goed vertakt en daardoor veel bloemen geeft. De bloem is eerst groen en daarna wit. De Magical Candle is verkrijgbaar in P23.